DODIK, JERINIĆ I VULIĆ OTVORILI ŠAMPANJAC: "Građani Doboja su danima gledali crne džipove, ali mogu biti mirni, jer..." (VIDEO)

“Došao sam ovdje u Doboj da zahvalim građanima ovog grada za ogromnu podršku i ubjedljivu pobjedu SNSD-a! Boris Jerinić je stari-novi gradonačelnik Doboja”, naveo je Dodik.

  • Politika

  • 21. Feb. 2021  22. Feb. 2021

  • 0

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik večeras je stigao u izborni štab ove stranke u Doboju gdje su proglasili pobjedu.

U društvu kandidata za gradonačelnika Doboja koji je također proglasio pobjedu, otvoren je i šampanjac. Pridružila im se i Sanja Vulić, zastupnica u Parlamentu Bosne i Hercegovine.

“Danas vidimo da pobjeda našeg gradonačelnika, procentualno oko 70 posto, pokazuje da su na sceni bile špekulacije”, kazao je Dodik.

“Došao sam ovdje u Doboj da se zahvalim građanima ovog grada za ogromnu podršku i ubjedljivu pobjedu SNSD-a! Boris Jerinić je stari novi gradonačelnik Doboja”, naveo je on.

"Prvi rezultati govore da će SNSD sam moći formirati skupštinsku većinu. Građani su danima gledali razne crne džipove, ali mogu biti mirni da je pobjedio kandidat SNSD-a. Mi ćemo uzvratiti za podršku koju smo dobili", kazao je Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...