„NISMO IZAŠLI IZ KREVETA OD…“: Pamela Anderson nakon tajnog vjenčanja otkrila kako joj je u braku

Mjesec dana nakon što je svijetu otkrila da se u tajnosti udala za tjelohranitelja Dana Hayhursta na Badnjak 2020. godine, Pamela Anderson dala je svoj prvi intervju.

  • Show

  • 22. Feb. 2021  22. Feb. 2021

  • 0

Prvi put nakon stupanja u svoj peti brak, "dušu je otvorila" u britanskoj emisiji "Loose Women", a putem kamere javila se - direktno iz kreveta u kojem je ležao i njezin suprug Dan.

"Nismo izašli iz kreveta od Badnjaka", našalila se.

  image Foto: Profimedia

"Pretpostavljam da je ovo čarobno mjesto za život. On je radio na imanju, a ja sam bila primorana ostati ovdje zbog pandemije, pa smo 'zapeli' zajedno i još smo zajedno", izjavila je zaljubljena zvijezda serije "Baywatch".

Otkrila je i kako su s njima na imanju i Danova djeca te da kuću i okućnicu uređuje već godinu i pol dana te je izuzetno zadovoljna renovacijom svog posjeda u Kanadi.

Intimno vjenčanje, u skladu sa mjerama

Pamela se u emisiji raspričala o vjenčanju koje je bilo iznenadno i intimno.

"Više volimo biti sami, ali bi bilo lijepo da su i neki članovi porodice mogli biti s nama. No, niko se nije ljutio što jeste ili nije pozvan. Imali smo lijepu, tihu ceremoniju, a svjedoci su nam bili ljudi koji su došli na vrata kako bi nas blagoslovili i pomogli nam da istjeramo demone. Još radimo na tome", našalila se glumica.

Po čemu je njezin peti suprug poseban?

"Pa, on je dobar čovjek. On je onaj tip muškarca kakvog bih upoznala da sam ostala kod kuće i da nisam obišla svijet i radila ludosti. Lijepo je biti sa pravim muškarcem koji zaista zna kako promijeniti sijalicu", zaključila je 53-godišnja glumica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...