FATA ORLOVIĆ HOSPITALIZIRANA: Heroina iz Konjević-Polja testirana na koronavirus

Ova čuvena heroina iz Konjević-Polja se proteklih dana loše osjećala.

  • Društvo

  • 22. Feb. 2021  22. Feb. 2021

  • 3

Fata Orlović smještena je jutros u bolnicu Slavinovići u Tuzli zbog problema s plućima i opće slabosti, potvrdila je za "Oslobođenje" njena kćerka Hurija.

Ova čuvena heroina iz Konjević-Polja se proteklih dana loše osjećala pa su ljekari odlučili da bude pod njihovim nadzorom.

- Urađen joj je i test na koronavirus, koji je pokazao da je negativan, ali očekujemo sutra i rezultate još jednog testa - kaže nam kćerka Hurija.

Potvrdila nam je da Fata Orlović očekuje početkom proljeća izmještanje crkve iz njenog dvorišta nakon što je izrečena presuda.

- Nađen je izvođač radova i mislim da su uplaćena i novčana sredstva u iznosu od 70.000 KM, još samo da se crkva ukloni, jer ta nanina borba traje dugi niz godina, zbog čega joj je, između ostalog, i narušeno zdravlje - kaže nam Hurija i dodaje da Fata Orlović, ukoliko joj nalazi budu uredu, ne bi trebala ostati duže u bolnici.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...