SRBIJA ZANIJEMILA NAKON GOSTOVANJA SELME MEKIĆ NA TELEVIZIJI: "OK, nosim hidžab, možemo li da pređemo na dijalog" (VIDEO)

Selma Mekić jedna je od najpoznatijih pokrivenih žena u Srbiji i za TV Prva kaže da je sloboda življenja i govora izuzetno bitna stvar.

  • Regija

  • 22. Feb. 2021  23. Feb. 2021

  • 5

Smatra da tradicionalno i moderno može da bude perfektan spoj, ali navodi da stalno nailazi na negativna mišljenja i barijere kada nosi hidžab, koji nosi od svoje 15 godine.

Ovakve nismo bile na televiziji! Marija Kilibarda

Posted by Selma Mekic on Saturday, 20 February 2021

"Granice su u glavi, a ne na glavi. Uvek kažem: OK, nosim hidžab na glavi, možemo li da pređemo na dijalog", ističe Mekić.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...