HAOS U SRBIJI: Sudija poništio gol Novom Pazaru, svi krenuli da ga tuku (VIDEO)

Na tome se nije završilo, pogledajte šta se dešavalo u srbijanskoj ligi.

  • Sport

  • 23. Feb. 2021  23. Feb. 2021

  • 0

Potpuni haos izbio je na utakmici Superlige Javor - Novi Pazar! Pri rezultatu od 1:0 za domaće, sudija je u nadoknadi vremena poništio pogodak gostiju zbog ofsajda, na šta je čitav tim Pazara uletio na teren, uključujući rezervne igrače i članove delegacije!

Napadač gostiju Nemanja Dragutinović šutirao je i poslao loptu u mrežu, a dok je putovala ka golu sudija Milan Ilić je prekinuo igru. S obzirom na to da ofsajd nije bio, pretpostavka je da je dosudio prekršaj u napadu gostima u borbi za skok.

Kada su se Pazarci povukli na klupu, meč je nastavljen, a odmah poslije izvođenja lopte izbio je veći sukob, u kojem su učestvovali vezista gostiju Mirza Delimeđac, njegov saigrač Marko Marinković, kao i krilo domaćih Alija Krnić i njegov saigrač Milorad Balabanović.

Veoma neprijatne scene na kraju utakmice završene su pobjedom domaćih od 1:0, prenosi "Blicsport".

Šta se desilo, možete vidjeti i na snimku od 2:20:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...