OGLASILI SE IZ "PRAVDE ZA DŽENANA MEMIĆA": "Dobro jutro, Alisa Mutap-Ramić..."

Novi post i jasno pitanje...

  • Društvo

  • 24. Feb. 2021  24. Feb. 2021

  • 5

Pripadnici SIPA-e jutros su, po nalogu Tužilaštva BiH, izvršili pretres objekata Hitne pomoći u Sarajevu u okviru predmeta koji se odnosi na stradanje Dženana Memića.

- Pretresi se odnose na arhivsku dokumentaciju, kao i na druge potrebne dokumente za predmet u kojem postupa Tužilaštvo BiH - saopćeno je iz ove pravosudne institucije.

Dženanov otac Muriz Memić, nakon objave te informacije, izjavio je za "Oslobođenje" da "pripadnici SIPA-e nisu džaba u Hitnoj pomoći, dok je pravni zastupnik porodice Memić Ifet Feraget naglasio kako "Muriz i on pet godina govore da Dženan nije imao adekvatan medicinski tretman".

Nakon pretresa, u grupi "Pravda za Dženana Memića" objavljen je novi post i jasno pitanje:

"Dobro jutro, Alisa Mutap-Ramić. Ko je ubio Dženana, amnezijo!?"

Dobro jutro, Alisa Mutap Ramić. Ko je ubio Dženana, amnezijo

Posted by Pravda za Dženana Memića on Wednesday, February 24, 2021

Nakon okončanja pretresa, postupajući tužilac odredit će se prema daljnjim aktivnostima, a istraga u predmetu intenzivno se nastavlja, naveli su, također, iz Tužilaštva BiH. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...