"SB" U PREDSJEDNIŠTVU BiH: Turski ministar Bekir Pakdemirli s Džaferovićem, Komšićem i Dodikom razgovara iza zatvorenih vrata… (FOTO)

Pakdemirli će tokom dana održati sastanak i sa ministrom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Stašom Košarcem.

  • Vijesti

  • 25. Feb. 2021  25. Feb. 2021

  • 3

Ministar poljoprivrede i šumarstva Republike Turske Bekir Pakdemirli jednodnevnu posjetu Bosni i Hercegovini započeo je susretom s članovima Predsjedništva BiH.

Pakdemirlija su u četvrtak u Sarajevu primili predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik te članovi Predsjedništva Šefik Džaferović i Željko Komšić.

Nakon što je fotoreporterima i kamermanima dozvoljeno da zabilježe početak sastanka, razgovor je nastavljen iza zatvorenih vrata.

Pakdemirli će tokom dana održati sastanak i sa ministrom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Stašom Košarcem. Ovom susretu prisustvovat će i ministri poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Federacije BiH i Republike Srpske Šemsudin Dedić i Boris Pašalić.

Nakon susreta bit će održana i zajednička konferencija za novinare.

Planirano je da Pakdemirli, nakon zvaničnih sastanaka u Sarajevu, posjeti i Šehidsko mezarje Kovači te obiđe mezar prvog predsjednika Predsjedništva RBiH Alije Izetbegovića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...