ŠPANSKI MEDIJI BEZ MILOSTI PREMA PJANIĆU: "Propustio je posljednju šansu, neće biti iznenađenje ako..."

Fudbaleri Barcelone sinoć su pobijedili na svom terenu Elche sa 3:0 u zaostaloj utakmici prvog kola španske La Lige.

  • Sport

  • 25. Feb. 2021  25. Feb. 2021

  • 0

Katalonski klub uspio je u drugom poluvremenu da slomi otpor protivnika, a do pobjede ih je ponovo vodio Lionel Messi, koji je postigao dva gola.

Sinoć je od prve minute igrao i bh. reprezentativac Miralem Pjanić, ali se nije proslavio. Bosanskohercegovački veznjak izašao je s terena već nakon prvog poluvremena i Ronald Koeman je poručio da je to uradio iz taktičkih razloga.

No, španski mediji objavili su danas da je Koeman razočaran igrom Pjanića te da je sve izglednije da će bh. fudbaler sve više vremena provoditi na klupi za rezervne igrače.

Kako piše "Mundo Deportivo", sinoć je Pjanić imao posljednju priliku da se nametne Koemanu i pokaže da treba igrati još više, ali to nije uspio da iskoristi.

Također, ovaj mediji navodi da neće biti iznenađenje ukoliko bh. fudbaler napusti Camp Nou nakon samo jedne sezone.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...