POZNATI SARAJEVSKI UGOSTITELJ ZAPREPASTIO NAVIJAČE ŽELJE: Pogledajte šta je Sejo Brajlović danas kupio na Grbavici (VIDEO)

Ne zna se tačan broj, ali teško da će neko kupiti više ulaznica za derbi koji se igra u ponedjeljak na Grbavici.

  • Sport

  • 26. Feb. 2021  27. Feb. 2021

  • 1

Željezničar i Sarajevo otvaraju drugi dio sezone gradskim derbijem koji privlači veliku pozornost, pa bez obzira i na činjenicu da se igra iza zatvorenih vrata zbog pandemije koronavirusa.

Navijači Želje pokrenuli su akciju kupovine ulaznica za derbi, a Sejo Brajlović je još jednom pokazao da mu je plava boja omiljena, pa je na ovaj način pomogao klubu.

I ranije je poznati ugostitelj pomagao Željezničar, čije utakmice često prati, te je odlazio na razna evropska gostovanja kada bi Plavi igrali.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...