DA SE ZNA: Tri poze koje najviše mogu razočarati žene

Stručnjak za veze i seks dr. Emily Morz podijelila je na svom Instagram profilu tri seks poze za koje tvrdi da mogu najviše razočarati ženu.

  • Sex i grad

  • 28. Feb. 2021  28. Feb. 2021

  • 1

"Neki scenariji za seks zvuče dobro u teoriji, ali u praksi je drugačije", napisala je.

"Poze koje su vrlo popularne u seksu, a koje kod žena mogu izazvati osjećaj nezadovoljstva i razočaranja su obrnuta kaubojka, poza 69 i seks pod tušem", otkrila je. "Postoje neke aktivnosti u seksu koje zvuče puno zabavnije nego što to stvarno jesu. Naravno, u porno filmovima možda izgledaju dobro, ali u stvarnom životu to nikako nije slučaj. Dobar seks je onaj u kojem se osjećate dobro, a ne samo onaj koji izgleda dobro", rekla je.

Njene pratiteljke na Instagramu počele su da pišu da bi na tu listu dodale i seks u bazenu, jaccuziju i na plaži, ali bilo je i onih koje se nisu složile s njenom teorijom.

"Meni je obrnuta kaubojka odlična", napisala je jedna žena..

"Ako ima dovoljno mjesta za seks pod tušem, ne vidim zašto ne", dodala je druga.

"Ja uživam u pozi 69 jer tada jedno drugo istovremeno zadovoljavamo i nema boljeg osjećaja", zaključila je treća.

(SB/Index.hr)    

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...