DRAGAN ČOVIĆ OTVORIO DUŠU: "Duboko me potresla vijest..."

Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH, uputio je telegram saučešća povodom smrti zagrebačkog gradonačelnika, Milana Bandića. Istaknuo je da mu je posao uvijek bio na prvom mjestu te da radeći za svoj Zagreb nije zaboravio svoje hercegovačko porijeklo, Grude i BiH.

  • Hronika

  • 28. Feb. 2021  

  • 4

“Duboko me potresla vijest o iznenadnoj smrti gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića. U ovom teškom danu i trenutcima neizrecivog bola, teško je pronaći riječi i utješiti članove obitelji.

Ljudske, domoljubne, liderske i vizionarske vrline krasile su životni put našeg Milana, a njegovim preranim odlaskom hrvatska politika i Grad Zagreb izgubili su velikog čovjeka.

Posao mu je uvijek bio na prvom mjestu. Radio je i živio za svoj Zagreb i svoje sugrađane, pri tome ne zaboravljajući svoje hercegovačko porijeklo Grude i Bosnu i Hercegovinu, koje je toliko volio, nosio u srcu i uvijek rado navratio, kako bi mu obaveze to dozvolile.

Kao predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora, te u svoje osobno ime, obitelji, kao i svim stanovnicima Grada Zagreba, upućujem izraze najiskrenije sućuti.

Neka mu je laka hrvatska zemlja!”, napisao je Čović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...