MARIJA ŠERIFOVIĆ BIJESNA: "Moj otac čeka operaciju i ne bavi se mojom vezom s Džejlom Ramović, sram vas bilo..."

- Čovjeku koji je u bolnici, čeka svoju operaciju, tako da za to, sram vas bilo – bijesna je bila Šerifovićeva.

  • Estrada

  • 28. Feb. 2021  01. Mar. 2021

  • 2

Marija Šerifović se oglasila na svom Instagram profilu povodom pisanja medija o njenoj vezi sa Džejlom Ramović, te dodala da su mnoge izjave koje medijie prenose navodno izmišljene.

Tom prilikom je saopštila da je njen otac u bolnici i da čeka operaciju.

Nije baš fer da mom ocu stavljate riječi u usta – počela je Marija, pa dodala:

Čovjeku koji je u bolnici, čeka svoju operaciju, tako da za to, sram vas bilo – bijesna je bila Šerifovićeva.

Podsjetimo, pojedini mediji su objavili izjavu oca Marije Šerifović,  Rajka Šerifovića. 

Harmonikaš kaže da je imao priliku da upozna Ramovićevu kada je pjevala sa Marijom na njenom koncertu.

- Odavno je poznato koji spol moja kćerka voli. Moje dijete ima pravo da radi šta hoće. Sa moje strane joj je sve dozvoljeno! Džejla je bila na njenom koncertu u Kragujevcu, prelijepa je djevojka, oduševila me je manirima, harizmom i dobrotom. Njih dve i treba da budu zajedno, a najvažnije je da se iskreno vole. Ona ima sve što moja kćerka želi od partnera. Raduje me što je moja kćerka sretna, a u tom slučaju pol je najmanje bitan – rekao je navodno Marijin otac.

Dodao je i to da nije bitno da li će njegova kćerka da se ženi ili udaje.

- Ovo sa Džejlom je nešto ozbiljnije, nije avantura i mislim da bi trebalo da odnos krunišu brakom. Ne zanima me ko šta priča, jer su i o meni pričali da sam kockar i pijanica i slično – rekao je Marijin otac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...