STANIVUKOVIĆ UPUTIO TELEGRAM SAUČEŠĆA: "Bio je prepoznatljiv lider, donosio je hrabre odluke"

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković uputio je telegram saučešća u povodu smrti gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

  • Vijesti

  • 01. Mar. 2021  01. Mar. 2021

  • 1

“S tugom i žaljenjem primio sam vijest o smrti gradonačelnika Zagreba Milana Bandića. Pamtit ćemo ga kao čovjeka koji je više od dva desetljeća uspješno vodio Zagreb, čak i u vremenima kada su izazovi bili veoma teški. O njegovom predanom i posvećenom radu govore i brojni projekti po kojima će ga njegovi sugrađani pamtiti, ali i prijateljski odnosi koje je, kao gradonačelnik Zagreba, imao kako s Banjom Lukom, tako i s drugim gradovima u regiji”, navodi se u telegramu saučešća.

Stanivuković je istaknuo da je Bandić bio prepoznatljiv lider, čovjek koji je često donosio hrabre odluke i bio posvećen svom poslu.

“Ovom prilikom želim uputiti izraze najdublje sućuti članovima obitelji, prijateljima, ali i svim građanima grada Zagreba”, naveo je Stanivuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...