DRAMA U ŠAMCU: Izvukli sugrađanina iz automobila pa ga pretukli, kasnije su...

Policija je u Šamcu uhapsila tri muškraca zbog sumnje da su jučer napali i pretukli sugrađanina i zatim mu polupali automobil.

  • Hronika

  • 01. Mar. 2021  01. Mar. 2021

  • 0

Prvo je policiji oštećeni prijavio da su ga jučer tri nepoznata muškarca nasilu izvukla iz njegovog automobila i fizički ga napala udarivši ga više puta nogama i rukama po tijelu, dok su metalnom šipkom razbili staklo na njegovom automobilu.

O stepenu zadobijenih povreda dežurni ljekar Doma zdravlja Šamac se nije izjasnio, piše "Srpskainfo".

– Po zaprimljenoj prijavi odmah su postupili policijski službenici, koji su izašli na lice mjesta. Operativnim radom na terenu, pronađeni su osumnjičeni za ovaj napad. Tom prilikom uhapšeni su D. K., C. T. i S. Đ., svi sa područja opštine Šamac – rekla je portparol PU Bijeljina Aleksandra Marić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...