DRITAN ABAZOVIĆ NAPRAVIO ČISTKU: Večeras smijenio sedam pomoćnika direktora policije!

Abazović je i prije par dana najavio smjene u Upravi policije kojom rukovodi Zoran Brđanin. Brđanin je prošle nedjelje postavljen za vršioca dužnosti direktora Uprave policije.

  • Regija

  • 01. Mar. 2021  02. Mar. 2021

  • 1

Pomoćnici direktora Uprave policije Zoran Lazović, Enis Baković, Dejan Đurović, Vesko Damjanović, Dragan Blagojević, Drago Spičanović i Zoran Tomčić smenjeni su večeras sa funkcija, potvrđeno je "Vijestima" iz kabineta potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

Abazović je i prije par dana najavio smjene u Upravi policije kojom rukovodi Zoran Brđanin. Brđanin je prošle nedjelje postavljen za vršioca dužnosti direktora Uprave policije.

Iz kabineta potpredsjednika Vlade,  je rečeno da je Vlada usvojila sistematizaciju, nakon čega su glasali za razrješenje pomoćnika.

Tom sistematizacijom predviđeno je znatno manje pomoćničkih mjesta, a Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije i Sektor kriminalističke policije spojeni su u jedan.

Pojašnjeno je da će biti pet sektora i da će Brđanin dok formalno ne bude izabran za direktora obavljati funkciju i pomoćnika za Sektor opšte nadležnosti.

“Vijestima” je ranije rečeno da Brđanin ima spremna rešenja za svako pomoćničko mjesto, prenosi Direktno.rs.

Brđanin je već prvog dana kada je preuzeo kormilo policije ponudio pomoćnicima da sami podnesu ostavke, što su oni odbili.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...