JE LI OVO PRIPREMA ZA DOLAZAK U BiH: "Lidl" gradi veliki distributivni centar u susjedstvu, prostirat će se na 60 hiljada kvadratnih metara

Njemački "Lidl" širi poslove na Balkanu, to je potvrdio otvaranjem novog distributivnog centra.

  • Ekonomija

  • 02. Mar. 2021  02. Mar. 2021

  • 2

U mjestu Lapovo u centralnoj Srbiji gradit će se distributivni centar kompanije "Lidl" na zemljištu površine 40 hektara, potvrđeno je za B92.net iz ove kompanije.

Iz "Lidla" su za B92.net potvrdili da je kompanija vlasnik parcele u Lapovu, gdje se u narednim mjesecima planira gradnja njihovog drugog logističkog centra.

“Kako gradnja još nije započeta, rano je govoriti o ostalim detaljima”, rečeno je iz kompanije.

Ovo je nedavno najavio i predsjednik ove opštine Boban Miličić, kada je rekao da će distributivni centar imati 60.000 kvadrata.

“Gradimo jedan logističko-distributivni centar, očekuje se da on bude jedan od najvećih na Balkanu”, kazao je tada Miličić novinarima u Kragujevcu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...