NIŠTA OD SVADBE GODINE U SRBIJI: Sve je bilo spremno, ali sin Lepe Brene odgodio vjenčanje...

Lepa Brena i njezin suprug Slobodan Živojinović slažu se s odlukom.

  • Show

  • 02. Mar. 2021  02. Mar. 2021

  • 0

Najmlađi sin srbijanske pjevačice Lepe Brene (60) Viktor Živojinović (22) počeo je pripremati svadbu s djevojkom Sandrom Miljaković, ali su sve odgodili zbog pandemije koronavirusa, piše Telegraf.rs

Viktor i Sandra ne žele imati intimno vjenčanje, već gala svadbu, nalik onoj kao što su imali njegov brat Filip Živojinović (36) i pjevačica Aleksandra Prijović (25). 

 24sata

Foto: Instagram

Srbijanski mediji pišu kako su svadbu planirali ovog proljeća, ali su odlučili kako će pričekati do maja 2022. godine. Brena i njezin suprug Slobodan Boba Živojinović (57) slažu se s njihovom odlukom.

- Planiramo slavlje sa 500 uzvanika. Nas Živojinovića ima dosta tako da moramo pronaći neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo organizirati svadbu sve dok se ne smiri situacija s koronavirusom. Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku - ispričao je Viktor za srbijanske medije.

24sata

Foto: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...