POTPUNO GOLA, NE SAMO DO POLA: Slavna manekenka opet se skinula do kraja, fanovi u transu…

Inače je poznata po objavljivanju golišavih fotografija na društvenim mrežama, ali sada je iznenadila apsolutno sve.

  • Estrada

  • 03. Mar. 2021  03. Mar. 2021

  • 0

I dok lagano odbrojava do dolaska prinove, manekenka Emily Ratajkowski (29) iskorištava svaki trenutak kako bi obilježila dane trudnoće. Inače je poznata po objavljivanju golišavih fotografija na društvenim mrežama, ali sada je iznenadila apsolutno sve.

Manekenka je u 36. sedmici trudnoće, a na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima je pozirala 'kao od majke rođena'. Ponosno je istaknula trudnički trbuh.

24sata

Foto: Instagram

Ovo nije prvi put da je Emily pozirala u ovakvom izdanju, ali sada je otišla korak dalje pa je osim trbuha pokazala i stražnjicu. Pratioci su joj u komentarima pisali kako izgleda božanstveno i da joj trudnoća pristaje. No, bilo je i onih koje je iznenadila ovakvim fotografijama.

24sata

Foto: Instagram

Rukama je prekrivala grudi i gledala u kameru. Emily je, uprkos trudnoći, zadržala liniju na kojoj joj zavide brojne njezine obožavateljice.

24sata

Foto: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...