GORI INTERNET: Igor i Gorica Dodik ponosno objavili očevu fotografiju na društvenim mrežama, a onda je uslijedilo ludilo...

Sin predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika Igor objavio je na svom Twitteru fotografiju oca sa sarajevskog aerodroma i opisao ga kao "facu".

  • Mini market

  • 03. Mar. 2021  03. Mar. 2021

  • 3

Isto je učinila i kćerka Milorada Dodika, koja je napisala "U inat dušmanima". To je bilo dovoljno da dobiju mnoštvo različitih komentara, što negativnih, što komičnih.

Ispod Igorove objave u kojoj je napisao da mu je otac “baš faca”, a uz to objavio fotku, bilo je mnogo onih koji se ne slažu s njim.

Na riječi da je “moćna slika”, jedan od tviteraša napisao mu je da se premijer Holandije vraća kući na bickli i da je to moćan primjer.

"Čist kriminal”, "Baja", “Ovako izgleda predsjednik najsiromašnje države” i “Gde je ikona?”, samo su neki od komentara na sliku Dodika koji s naočalama, poput Toma Cruiza u “Top Gunu”, šeta pored aviona.

Korisnici Twittera poručili su Igoru Dodiku da pogleda kako živi ostatak Bosne i Hercegovine i Republike Srpske prije nego što naredni put objavi “ovakvo bahaćenje”, ali da mu je otac “lijep k’o ikona”.

Jedan od tviteraša napravio je komično poređenje Dodika s čuvenom serijom “CSI Miami”.

 

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...