NADA TOPČAGIĆ ODLIJEPILA OD SREĆE: "Moliću se i u crkvi i u džamiji za zdravlje Zlatana Ibrahimovića!"

Folk pjevačica Nada Topčagić kazala je za "Informer" da je Zlatan Ibrahimović krunisao njenu karijeru i da će zbog toga ići i u džamiju i u crkvu da se pomoli za njegovo zdravlje.

  • Estrada

  • 03. Mar. 2021  03. Mar. 2021

  • 2

Fudbaler Zlatan Ibrahimović napravio je sinoć spektakl na Sanremu, a na binu je izašao uz legendarnu pjesmu Nade Topčagić "Jutro je."

Nada Topčagić je kazala da od šoka i dalje ne može doći sebi.

- Čast mi je da je on u moru pjevača, u moru pjesama, izabrao baš pjesmu "Jutro je".

Na pitanje kako se osjeća povodom časti koju joj je slavni fudbaler ukazao, Nada je odgovorila pitanjem:

Kako bi se ti osjećao na mom mestu? Strašno. Doživljam svoju novu mladost, novu popularnost, početak moje popularnosti kada su me svi jurili. Hvala Zlatanu Ibrahimoviću, otišla sam u vasionu s njim, zbog njega. To je jedna velika ličnost, jedna legenda, svjetski čovjek. Čast mi je da je on u moru pjevača, u moru pjesama, izabrao baš pjesmu "Jutro je" - ponosno ističe Nada.

Nada Topčagić je otkrila tajnu da je, na turneji po Švedskoj, upoznala Zlatana Ibrahimovića dok je još bio dječak.

- Zlatan je rastao uz moju pjesmu. Tih godina sam ja imala velike turneje po cijeloj Švedskoj. Na jednom koncertu, pričala sam sa mojim menadžerom i nekim čovjekom, koji ima sina. Njegov sin je tada prošao kraj mene. Tada su mi njegov otac i moj menadžer ispričali da njegov sin trenira fudbal u fudbalskom klubu Malme. Pogledala sam u dječaka, menadžer je rekao suprugu i meni: "E, to je onaj mali, Šefikov sin. To je Zlatan" - kazala je Nada Topčagić za Informer.rs.

Sanja Ilić i Balkanika

Pjesmu "Jutro je" odsvirao je Sanja Ilić.

Nada se prisjetila detalja, kako je pjesma "Jutro je" nastala.

- Pjesmu je napisao Miša Marković. Krivo mi je što on nije poživeo i doživeo sve ovo. Miša je živeo za tu pjesmu. Inače, ovo vjerovatno niko ne zna, pjesmu je svirao Sanja Ilić. Moj muž je tada spojio Patala, koji svira romsku muziku, i Sanju Ilića, koji je roker i zabavnjak. Malo sam se pribojavala te saradnje, ali na kraju je sve ispalo fantastično - prisjetila se Nada.

Zbog ovoga ću ići i u džamiju da se molim Bogu, i u Crkvu Svete Petke.

Nada otkriva da bi definitivno snimila duet sa Zlatnom Ibrahimovićem i da bi to bio hit.

- Snimila bih pjesmu sa Zlatanom Ibrahimovićem. Kako ne bih. On je mene izdigao. Zbog ovoga ću ići i u džamiju da se molim Bogu, i u Crkvu Svete Petke. Idem da se molim za Zlatana, jer je krunisao moju karijeru. Sada mogu da kažem ćao estradi i ćao svima. To je to. Nemam riječi. Od ovoga više nema dalje. Ovo je vido decenije. Ne mogu doći do sebe - rekla je Nada i dodala:

- Dao Bog da mu se sve pozlati, a njemu se sve već pozlatilo u životu. Ovo što je napravio je šok. Pravo iznenađenje za mene. Znači to je to. Ovo je kruna cijele moje karijere!

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...