"SLOBODNA BOSNA" EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJE: Pogledajte kako izgleda zloglasni Darko Elez nakon izručenja iz Srbije i kako je "dočekan" na sarajevskom aerodromu! (FOTO)

Darko Elez, jedan od najozloglašenijih regionalnih klriminalaca, danas je u kasnim popodnevni satima izručen Bosni i Hercegovini iz Srbije, gdje je uhapšen u decembru prošle godine. Elez je iz Srbije specijalnim helikopterom prebačen na sarajevski aerodrom uz neviđene mjere osiguranja i odmah prebačen u prostorije Tužilaštva Bosne i Hercegovine. Prostor oko aerodroma, kao i cijela dionica puta kojim je transportovan do Tužilaštva BiH, bio je "pokriven" stotinama policajaca iz različitih policijskih agencija.

  • Hronika

  • 03. Mar. 2021  04. Mar. 2021

  • 1

Darko Elez sumnjiči se za likvidacije Siniše Miličevića Tigra i Miloša Ostojića koji su prije tri godine mučki ubijeni u Lukavici. Duško Tomić, Elezov advokat, kazao je novinarima da bi se sutra u podne njegov klijent mnogao izjasniti o krivici.

Darko Elez se posljednjih nedjelja u srbijanskim medijima dovodio u vezu sa zločinačkom organizacijom Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja kojeg je policija u Srbiji zajedno sa dvadesetak njegovih suradnika uhapsila sredinom prošlog mjeseca. Ministar policije Srbije Aleksandar Vulin nakon Elezovog hapšenja krajem prošle godine saopćio je je kako je tim činom krenula bespoštedna borba vlasti u Srbiji protiv mafije koju je ranije najavljivao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Slobodna Bosna" eksluzivno objavljuje fotografije Darka Eleza sa Sarajevskog aerodrom nakon njegovog izručenja vlastima Bosne i Hercegovine.

("SB")

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...