O OVOME BRUJI SRBIJA: Karleušin suprug prodao basnoslovno vrijedan stan, je li vrijeme za rastanak!?

Duško i Jelena Karleuša (42) kupili su prije dvije godine vilu na Dedinju koja je nekada pripadala nogometašu Draganu Stojkoviću (56). Cijena kuće navodno iznosi 2,5 miliona eura.

  • Estrada

  • 04. Mar. 2021  04. Mar. 2021

  • 0

Nogometaš Duško Tošić (36) prodao je svoj luksuzni stan u elitnom djelu Beograda, javljaju srbijanski mediji. Riječ je o nekretnini sa pet soba, a srpski reprezentativac za nju je dobio 395.000 eura.

Duško i Jelena Karleuša (42) kupili su prije dvije godine vilu na Dedinju koja je nekada pripadala nogometašu Draganu Stojkoviću (56). Cijena kuće navodno iznosi 2,5 milona eura.

24sata

Foto: Instagram 

Šuška se kako njihov novi dom sadrži četiri velike kupaonice, osam soba, saunu, teretanu, bazen ispred kuće, veliko dvorište i još mnogo toga.

24sata

Foto: Privatni album

Inače, u adaptaciju vile nakon kupovine pjevačica je već uložila oko milion eura. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...