SEKS-SIMBOLI BIVŠE JUGOSLAVIJE: Ove zgodne žene drmale su državom, pogledajte kako danas izgledaju

Za vrijeme bivše Jugoslavije, javna scena vrvjela je od lijepih žena i muškaraca.

  • Show

  • 04. Mar. 2021  04. Mar. 2021

  • 0

No, ipak, po "RTL Exkluzivu", najupečatljiviji su bili četiri dame i jedan gospodin koji su tada palili i žarili po malim ekranima, stranicama tabloida i modnim časopisima.

Za Lepu Brenu (60) svojevrsni zaštitni znak su duge noge. Iako je na pragu sedme decenije, ona još izgleda fenomenalno.

“Ja sam, ipak, Lepa Brena i ja sam odlučila da optimizam bude moj životni pravac, da to ne bude samo moja karakterna osobina. Moram biti uvek lijepa i doterana, a posebno vodim računa o svojoj prehrani. Za rođendan sam zaželela da sam vitalna, zdrava i u dobroj formi”, istaknula je Brena.

Suzana je pomladila vaginu

Jedna od najpoznatijih loto djevojaka, atraktivna plavuša bujnog poprsja Suzana Mančić (64) hit u regiji postala je 2015. godine, kada je otkrila da je pomladila vaginu. Ona je pobornica estetskih zahvata te se nikada nije sramila svoje seksualnosti. No, zbog dva porno-uratka, izgubila je posao i zdravlje.

“Ja sam u ranoj mladosti operisala nos, u grudima imam implante već skoro 30 godina i korigovala sam podočnjake”, kazala je Suzana.

Apsolutni seks-simbol regije bila je i ostala Ana Sasso (58). Ona je 1982. godine postala Miss Jugoslavije, a na vrhu liste najljepših žena ustoličila se kao “Pipi djevojka”. Ana i dan-danas izgleda fit i mladoliko, a za to su, kaže, “krivi” genetika, redovna tjelovježba i unutrašnje zadovoljstvo.

Bernarda zarađivala 3.000 dolara dnevno

Lijepa Slovenka Bernarda Marovt (60) postala je Miss Jugoslavije 1983. godine te je bila prvi supermodel bivše države. Snimala je reklame i nosila revije, a na dan je zarađivala 3.000 dolara (oko 18.800 kn). Ona trenutno živi na relaciji Slovenija – Italija, ima školu manekenstva te i dalje zanosno izgleda.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...