STRAVIČNA NESREĆA U SARAJEVU: Poginuo vozač, udario je u BETONSKI ZID

Na kolovozu ulice Kurta Šorka, sarajevsko naselje Dobrinja, sinoć se u 19.54 dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač S. A. (63) iz Sarajeva koji je upravljao Golfom 4.

  • Hronika

  • 04. Mar. 2021  04. Mar. 2021

  • 0

Tom prilikom došlo je do skretanja u desnu stranu, a potom slijetanja izvan kolovoza i udara u betonski zid putničkog motornog vozila marke Golf 4, kojim je upravljao vozač S. A, rođen 1958. godine, nastanjen u Sarajevu. U ovoj saobraćajnoj nesreći na licu mjesta smrtno je stradao vozač S. A, što su konstatovali ljekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo. Tijelo preminulog je vozilom KJKP “Pokop” prevezeno u prosekturu Bare, gdje će, po nalogu tužioca, biti obavljena obdukcija – saopšteno je iz MUP-a KS.

Uviđaj na licu mjesta obavili su dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva KS i ovlašteni sudski vještaci mašinske i saobraćajne struke, prenosi "Avaz".

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva, nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nesreće.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...