BAHATO I MORBIDNO; POSLUŠAJTE KAKO SARADNIK VUČIĆEVOG KUMA PRIJETI RADNIKU: "Još jednom mi stavi sliku..." (AUDIO)

Ovako Dragan Klisura, kompanjon prvog kuma Nikole Petrovića, prijeti radniku, jer je pisao protiv njihovih MHE na Limu.

  • Regija

  • 04. Mar. 2021  05. Mar. 2021

  • 0

Saradnik Nikole Petrovića, prvog kuma predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, najbrutalnije je u telefonskom pozivu izvrijeđao i prijetio jednom od radnika koji je pisao protiv izgradnje minihidroelektrana na Limu.

Ovako Dragan Klisura, kompanjon prvog kuma Nikole Petrovića, prijeti radniku jer je pisao protiv njihovih MHE na Limu! Kum Petrović gradi i MHE Rekovići na 700 metara od vrtića i izaziva klizišta. Kum Vučić mu za uništavanje rijeka i kuća ljudi obezbijedio desetine miliona evra državnih para! - napisala je potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić uz ovaj uznemirujući snimak.

- Je li bre, koji je tebi k***c, bre? Ti braniš Lim? Otkud ti pravo mene da za***avaš, samo te to pitam, idiote jedan? Idi u Lim, boli me k***c šta ćeš da radiš sa Limom! Idiote jedan! Nahranio sam te, nije te sramota, konju jedan! Konju jedan! Ti štitiš Lim? Ko si ti da braniš Lim? Doveo sam te u Beograd, nahranio sam te... Ko te j**e. Jesi li ti normalan, snimaš me? Idiote! Majmune majmunski! - izgovorio je sve ovo Klisura.

A zatim su uslijedile i prijetnje.

-  Slušaj me dobro... Niko ti neće pomoći. Samo još jednom stavi moju sliku... J***ću ti majku za ovo što si rekao - urlao je Klisura.

Da podsjetimo, Marinika Tepić je prekjuče na konferenciji za medije otkrila da se Mirko Ružić iz Priboja obratio Stranci slobode i pravde zbog toga što mu je kuća ugrožena klizištem koje je nastalo izgradnjom mini hidroelektrane (MHE) "Reković".

Kako je navela Tepić, Ružić se obratio zato što nije mogao preko institucija da riješi taj problem budući da "je investitor te MHE Dragan Klisura koji poslove vodi", kako je rekla, za "prvog kuma Srbije" Nikolu Petrovića.

Potpredsjednica SSP je dodala da se Ružiću investitor Klisura samo jednom javio i rekao da će dati obeštećenje, ali da se poslije nije pojavljivao. Umjesto njega su se pojavili advokati koji su mu rekli da "vodi računa šta radi jer je to MHE Vučićevog kuma".

A kako se investitor Klisura obračunava sa "neprijateljima" može se čuti iz priloženog snimka,prenosi Direktno.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...