ZAR JE MOGUĆE DA TO NE ZNA: Džanan Musa ostao zatečen komentarom turskog novinara, pogledajte šta nije znao

Džanan Musa nije bio u konkurenciji za utakmicu Eurolige između Efesa i CSKA.

  • Sport

  • 05. Mar. 2021  05. Mar. 2021

  • 2

Dok su se njegovi saigrači zagrijavali i pripremali za meč, Musa je bio gost emisije "Efes Studyo", koja se emituje kao uvod u utakmice.

Musa je s voditeljom pričao o raznim temama, a jedno od pitanja je bilo i koji su omiljeni Musini fudbaleri u poznatoj videoigri FIFA.

"Edin Džeko, Miralem Pjanić...", počeo je nabrajati Musa, nakon čega ga je voditelj prekinuo kazavši da ne zna ko je Pjanić.

"Pjanić igra za Barcelonu", kazao je bh. košarkaš te naveo da su Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Kylian Mbappe još trojica njegovih omiljenih igrača.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...