STANIVUKOVIĆ ZADAJE KONAČNI UDARAC DODIKU: „Ovo je samo mali dio zločina koji ćemo predstaviti…“

Novi gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković imao je jučer prvi sastanak sa premijerom tog bh. entiteta Radovanom Viškovićem.

  • Politika

  • 05. Mar. 2021  05. Mar. 2021

  • 1

Višković je u nekoliko navrata kurtoazno govorio o Stanivukoviću, čak najavljujući da će Vlada Republike Srpske sudjelovati u projektima važnim za Banju Luku.

"Slobodna Bosna" podsjeća kako je sve to, zapravo, suprotno od onoga što je najavljivao lier SNSD-a Milorad Dodik nakon poraza na lokalnim izborima u tom gradu, kategorički ustvrdivši da Grad Banja Luka neće više imati podršku entitetske Vlade, najavivši opstrukcije na svim nivoima.

Da se stvari iz korijena mijenjaju, posvjedočio je i jučerašnji sastanak, ali i posljednja najava Draška Stanivukovića, koji je najavio da će pred svima iznijeti sve kriminalne radnje bivšeg sistema.

„Šest stranica plaćeno nevjerovatnih 4.600 KM iz budžeta našeg grada. Ovo je samo mali dio zločina koji ćemo predstaviti kroz novi izvještaj „Revizorskog tima", nakon kojeg će relevantne institucije morati reagirati“, poručio je Stanivuković.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...