IBRAHIMOVIĆ I MIHAJLOVIĆ SINOĆ NAPRAVILI SHOW: Skupa su zapjevali na Sanremu, pogledajte kako je Zlatan potpuno raspametio Italijane

Gostujući na čuvenom muzičkom festivalu Sanremo, Siniša Mihajlović pričao je o svom dugogodišnjem prijateljstvu sa Zlatanom Ibrahimovićem.

  • Show

  • 05. Mar. 2021  05. Mar. 2021

  • 0

"Naše prijateljstvo započelo je udarcem glavom", nasmiješio se Mihajlović misleći na sukob tokom utakmice Juventusa i Intera u kojem je napadač dobio crveni karton.

"Stvar je sa Zlatanom u tome što mu ne možeš prijetiti. Morate ga isprovocirati. Bio je toliko ljut da me udario glavom i isključen je. Kad se pridružio Interu, želio sam mu uzvratiti uslugu. Tako pokazujemo naklonost!", poručio je Mihajlović.

Mihajlović je zadirkivao Ibrahimovića i zbog činjenice da nikada nije osvojio Ligu prvaka.

“Ljubomoran je na nešto što nema. Liga prvaka. Igrao je, ja sam pobijedio... ”

"Još ima vremena", odgovorio mu je Ibra.

Budući da je riječ o muzičkom festivalu, par se potom pridružio voditeljima Rosariju Fiorellu i Amadeusu pjevajući pjesmu "I Nomadi 'Io Vagabondo'".

Mihajloviću je pjevanje išlo od ruke, a Zlatan se dosta mučio. Na pitanje da li zna ko su autori pjesme, odgovorio je: "Ne, ali oni znaju ko sam ja."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...