OTKUD SAD OVO: Sebija Izetbegović sve iznenadila objavom na društvenim mrežama

Direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebija Izetbegović posljednjih dana sve češće apeluje na građane da poštuju epidemiološke mjere uvedene zbog koronavirusa, zbog značajnog rasta broja oboljelih. Također upozorava i na preopterećenost zdravstvenog sistema.

  • Društvo

  • 05. Mar. 2021  05. Mar. 2021

  • 1

No, na svom Facebook profilu objavila je nešto, za nju neuobičajeno. Naime, direktorica KCUS-a društvene mreže najčešće koristi za poruke građanima u vezi sa pandemijom, a ponekad su to i političke poruke pa je ova posljednja mnoge iznenadila. 

Naime, objavila je fotografiju na kojoj je sa mačkom te napisala: “U toku pandemije nam je svaka pomoć dobrodošla, pa tako i moralna podrška", na šta su uslijedile brojne reakcije.  

Na istoj mreži je objavila i stori, na kojem se vidi kako se priprema za ulazak u "crvenu zonu".

image  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...