SVE JOJ DOBRO STOJE: Angelina Jolie u (ne)običnoj ogrtač-haljini koju bi rado imale mnoge žene

Angelina je bila potpuni kontrast u laganoj bijeloj haljini koju je kombinirala s klasičnim lakiranim salonkama u "nude" nijansi.

  • Žena

  • 05. Mar. 2021  05. Mar. 2021

  • 0

Angelina Jolie uputila se na večeru s kolegicom i prijateljicom Ellen Pompeo, zvijezdom serije "Uvod u anatomiju". Glumice su sa sobom povele i svoje kćerkice - Angelina 12-godišnju Vivienne Marcheline, a Ellen 12-godišnju Stellu Lunu.

Malo i veselo žensko društvo večeralo je u italijanskom restoranu "E. Baldi" u Beverly Hillsu, poznatom okupljalištu slavnih.

I dok je Ellen za taj izlazak odabrala odjevnu kombinaciju koja se u potpunosti sastojala od crnih komada, Angelina je bila potpuni kontrast u laganoj bijeloj haljini, koju je kombinirala s klasičnim lakiranim salonkama u "nude" nijansi, piše Zadovoljna.hr.

Angelina JolieAngelina Jolie u ogrtač-haljini (Foto: Profimedia)

Angelinina haljina je na prvi pogled malo zbunjujuća, jer je izgledala kao kućni ogrtač.

U pitanju je model koji nazivamo ogrtač-haljinom zbog očite sličnosti s tradicionalnim kućnim odjevnim komadom. To je, zapravo, haljina na preklop s remenom koji je steže u struku, a Angelinina je dodatno podsjećala na ogrtač zbog bijele boje.

Možda krojem nije najelegantnija, ali zato je itekako među najudobnijim modelima haljina koje možete imati u svom ormaru.

Angelina JolieAngelina Jolie (Foto: Profimedia) 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...