ODLIČNA VIJEST S EP-a U ATLETICI: Izvrsni Mesud Pezer plasirao se u finale bacanja kugle, večeras se bori za medalju!

Finale takmičenja u bacanju kugle za muškarce održat će se večeras sa početkom u 20.40 sati.

  • Sport

  • 05. Mar. 2021  05. Mar. 2021

  • 0

Bosanskohercegovački atletičar Mesud Pezer plasirao se u finale takmičenja u bacanju kulge na Evropskom dvoranskom prvenstvu koje se održava u Poljskoj.

Pezer je u svojoj kvalifikacijskoj grupi osvoji šesto mjesto s hicem od 20,30 metara, koji je ostvario u drugoj seriji. Najveću daljinu imao je Portugalac Francisco Belo sa 21,04 metra, a među osmoricom bacača kugle koji su prošli u finale su i Hrvat Filip Mihaljević (20,40) i Armin Sinanović (20,29) iz Srbije.

Finale takmičenja u bacanju kugle za muškarce održat će se večeras sa početkom u 20.40 sati. U isto vrijeme počinju i kvalifikacione utrke na 800 metara, a bosanskohercegovački šampion Amel Tuka trči u prvoj grupi.

("SB") 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...