KAKAV CAR: Slavni oskarovac peti put stao pred oltar, ovoga puta oženio se 30 godina mlađom djevojkom, a na vjenčanju je bila i njegova treća supruga...

Njihovo vjenčanje uslijedilo je nakon što je Cage prije manje od dvije godine zatražio poništenje braka dugog četiri dana od četvrte supruge Erike Koike, a koji se dogodio 23. marta 2019. godine.

  • Show

  • 06. Mar. 2021  06. Mar. 2021

  • 1

Oskarom nagrađeni Nicolas Cage ovih je dana po peti put odlučio uploviti u bračnu luku. Suprugom slavnog 57- godišnjeg glumca na intimnoj ceremoniji vjenčanja u Las Vegasu postala je 26- godišnja djevojka, Riko Shibata.

Prema pisanju britanskog Daily Maila, Cage je s 31 godinom mlađom djevojkom uplovio u bračnu luku 16. februara na intimnoj ceremoniji vjenčanja održanoj u hotelu Wynn u Las Vegasu, a ovoga petka javnosti je službeno potvrdio novost rekavši kako je istinita te da su veoma sretni.

Svoju sadašnju suprugu Cage je upoznao prije godinu dana u Japanu, a već tada su izmijenili tradicionalne katoličke i shinto zavjete uz poeziju Walta Whitmana i klasične haiku pjesme.

Njihovoj intimnoj ceremoniji vjenčanja u Las Vegasu prisustvovala je glumčeva treća supruga Alice Kim s njihovim sinom Kalom. Nova odabranica Nicolasa Cagea je četiri godine mlađa od njegovog sina Westona Cagea.

Njihovo vjenčanje uslijedilo je nakon što je Cage prije manje od dvije godine zatražio poništenje braka dugog četiri dana od četvrte supruge, Erike Koike, a koji se dogodio 23. marta 2019. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...