TAKO TO RADE FRANCUSKINJE: Proljetne street style kombinacije sa pariskih ulica

Provjerena odjeća umjesto prolazne - to je recept Francuskinja za odličan izgled kojeg se pridržavaju i prilikom kupovine.

  • Žena

  • 06. Mar. 2021  06. Mar. 2021

  • 1

Mnoge ljubiteljice mode inspiraciju za svoje nove kombinacije često potraže na Instagram profilima francuskih modnih influenserica. Francuskinje su i dalje na glasu kao najbolje odjevene žene na svijetu, a interes za njihovim stilom ne jenjava pa nije ni čudno da su toliko popularne.

Stil Francuskinja uglavnom se opisuje kao nenametljiv, ležeran i svevremenski. Prepoznatljiv francuski šik definira se kao jedinstvena jednostavnost odijevanja, stil koji se odupire jednosezonskim trendovima.

Izraz šik (frc. chic) nastao je od riječi chicard koja se sredinom 19. stoljeća u Parizu koristila kao žargonski izraz za otmjene ljude. Danas se na

U modnom smislu očituje se u odabiru klasičnih odjevnih komada koji vas nikada neće razočarati i neutralnoj paleti boja s kojom nikada ne možete pogriješiti, piše zadovoljna.hr.

Provjerena odjeća umjesto prolazne - to je recept Francuskinja za odličan izgled kojeg se pridržavaju i prilikom kupovine.

Anouchka GauthierAnouchka Gauthier(Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...