BADŽAK NAPUŠTA KLUB S GRBAVICE: “Volio bih da mi Amar i igrači objasne zašto..."

Uzrok njegove odluke je loša igra i nezalaganje ekipe na stoti rođendan kluba s Grbavice.

  • Sport

  • 06. Mar. 2021  06. Mar. 2021

  • 0

Nakon poraza od Tuzla Cityja na Tušnju (2:0), potpredsjednik Upravnog odbora FK Željezničar Jasmin Badžak odlučio je podnijeti ostavku na tu funkciju.

Ovu informaciju u izjavi za "SCsport" potvrdio je upravo Badžak, naglasivši da su uzrok njegove odluke loše igre i nezalaganje ekipe na stoti rođendan kluba s Grbavice.

“Volio bih da mi Amar (Osim, op. a.) i igrači objasne zašto da ostanem u klubu, ostali su druga tema. Privrednicima nemam razloga reći da ulažu u iskreni sport”, kratko je kazao Badžak.

Podsjetimo, Željezničar nije uspio postići pogodak ni u nedavnom gradskom derbiju protiv Sarajeva na Grbavici (0:0), a ekipa "Plavih" trenutno je na trećem mjestu Premijer lige BiH s devet bodova zaostatka za liderom i utakmicom više, piše "Oslobođenje".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...