KLEVETA PREKO KREVETA: Dodikova kćerka Gorica tvrdi da je bila na udaru žena koje su u Vladu njenog oca ulazile "PREKO KREVETA"?!

Gorica Dodik zaposlila se u Vladi Republike Srpske prije desetak godina i radila je kao šefica kabineta Željke Cvijanović, tadašnje ministrice ekonomske i regionalne saradnje. Cvijanovićka je na tu funkciju došla iz kabineta Goricinog oca Milorada Dodika kojem je bila savjetnica za evropske integracije. Ona definitno nije u Vladu RS ušla, kako to Gorica Dodik, kaže "preko kreveta" nego preko (bivšeg) muža koji je bio dobar prijatelj Milorada Dodika...

  • Vijesti

  • 06. Mar. 2021  06. Mar. 2021

  • 10

Gorica Dodik, kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, nastavlja svakodnevno na društvenim mrežama objavljivati svoje pohvale tati, ali se s vremena na vrijeme okuraži iznijeti svoj kritički sud i o nekim manje pozitivinim pojavama u Republici Srpskoj.
U jednom od posljednjih svojih twitova Gorica se dotakla lažnog morala u politici kojeg je posmatrala "iz prvog reda", u vrijeme kada je bila zaposlena u Vladi RS na čijem se čelu nalazio Milorad Dodik.

"Kada sam radila u Vladi, najveći kritičari mog postojanja tamo su bile one koje su preko kreveta dobile svoja radna mjesta". Gorica Dodik kaže kako se "tada uvjerila u onu narednu -ko o čemu, kurva o poštenju. S tim se susrećem i dan danas kako u životu tako i na mrežama".

Baš bi bilo zanimljivo pročitati u nekom od njenih narednih twitova da navede , ako ne baš imena onih funkcionerki u Vladi RS koji su posao dobile "preko kreveta", onda barem da li je o "krevetskoj kadrovskoj poltici" Vlade RS informirala svoga tatu koji je (i)tada bio "glavni Baja".

Inače, Gorica Dodik zaposlila se u Vladi Republike Srpske prije desetak godina i radila je kao šefica kabineta Željke Cvijanović, tadašnje ministrice ekonomske i regionalne saradnje. Cvijanovićka je na tu funkciju došla iz kabineta Goricinog oca Milorada Dodika kojem je bila savjetnica za evropske integracije. Ona definitno nije u Vladu RS ušla, kako to Gorica Dodik, kaže "preko kreveta" nego preko (bivšeg) muža koji je bio dobar prijatelj Milorada Dodika...

("SB")

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...