GLEDA I NE VJERUJE: Korejanci otpjevali pobjednički hit Marije Šerifović, oglasila se i pjevačica iz Srbije

Marija Ipak, ova neobična obrada zasigurno je i nju samu iznenadila.

  • Estrada

  • 08. Mar. 2021  

  • 0

Muzički show 'Phantom Singer' u Južnoj Koreji vrlo je popularno pjevačko natjecanje, a vijest o azijskom boy bandu koji je otpjevao pjesmu Marije Šerifović stigla je i do naših krajeva.

Odlučili su se za 'Molitvu', s kojom je Šerifović 2007. godine pobijedila na Eurosongu u Helsinkiju i koja je nakon toga postala globalno popularna i izvođena pjesma. 

Ipak, ovakvoj obradi se vjerovatno ni sama srpska pjevačica nije nadala. U komentarima su oduševljeni egzotičnom interpretacijom 'Molitve', a posebno hvale vokalne sposobnosti mladića, ali i njihov vrlo korektan izgovor jezika kojeg ne razumiju i koji im ni po čemu nije blizak.

24sata Foto: Instagram

- Drage kolege, čestitam vam iz dubine srca. Ovo je najbolja verzija Molitve koju sam ikad čula. Želim vam sve najbolje u budućoj karijeri i takmičenju. I vidimo se uskoro - napisala im je Šerifović na Instagramu, a njihov video brzo je postao hit u regiji. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...