ONI SU OD DANAS BOSANCI I HERCEGOVCI: Bosna i Hercegovina dobila nove državljane, rođeni su u...

Odlukom Vijeća ministara Bosne i Hercegovine u matične knjige rođenih bit će upisana tri osobe koje su dobile državljanstvo naše zemlje.

  • Društvo

  • 08. Mar. 2021  

  • 2

U državljanstvo Bosne i Hercegovine bit će upisana Arvida (Nizamedin) Kullolli, rođena 04.06.1986. godine u mjestu Shkoder, Republika Albanija, državljanka Republike Albanije.

Također, novi državljanin BiH je i Vladislav (ime po ocu: Aleksandrović) Kasinskij, rođen 16.03.2001. godine u Volgogradu, Traktorozavodsko područje, Ruska Federacija, državljanin Ruske Federacije.

Odlukom Vijeća minisatra Bosne i Hercegovine u državljanstvo BIH se prima i  Ekaterina (Borisovna) Mitrofanova, rođena 05.05.2002. godine u Moskvi, Ruska Federacija, državljanka Ruske Federacije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...