OD PJANIĆA NIKO NE BI BIO SRETNIJI: Laporta tjera Koemana, našao je i zamjenu?

po svemu sudeći, na kormilu neće ostati Ronald Koeman koji bi navodno mogao dobiti otkaz.

  • Sport

  • 08. Mar. 2021  08. Mar. 2021

  • 2

Joan Laporta imenovan je jučer za novog predsjednika Barcelone. Dugo se špekulisalo o tome ko će preuzeti predsjedniku dužnost na Camp Nou, a uvjerljivo na izborima na kraju je slavio upravo Laporta.

Radeći od 2003. do 2010. godine u Barceloni ostvario je fenomenalne rezultate. Danas klub preuzima u teškoj finansijskoj i rezultatskoj situaciji, promjene su neizbježne, a već se špekuliše i o njegovim prvim potezima. Španci pišu kako će Barcelona na ljeto prodati Coutinha i Umtitija kako bi došla do novca za nove ugovore i nove igrače, a po svemu sudeći, na kormilu neće ostati Ronald Koeman koji bi navodno mogao dobiti otkaz.

Ukoliko dođe do toga, špekuliše se kako Laporta razmišlja o dovođenju trenera Arsenala Mikela Artete koji je, podsjetimo, Guardiolin učenik. Godinama su radili zajedno u Manchester Cityju.  

(Sportske.ba)         

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...