SJAJNE VIJESTI IZ HERCEGOVINE: Uskoro direktni letovi za Njemačku jednom sedmično, ali niti to nije sve…

Dodaju kako na temelju informacija koje imaju od svojih komitenata i same njemačke kompanije Eurowings, prodaja karata ide jako dobro.

  • Ekonomija

  • 10. Mar. 2021  

  • 0

Kompanija Eurowings nastavlja letove s mostarske zračne luke za Dusseldorf i povratno u 2021. godini, potvrdili su Feni iz Zračne luke Mostar.

Navode kako je planirano da početak letova bude 4. jula, jednom sedmično, i to nedjeljom.

- Predviđeno trajanje letova ovisit će o epidemiološkoj situaciji, ali najmanje do početka rujna (ljetna sezona) 2021. godine. Navedene operacije će se obaviti zrakoplovom Airbus 319 kapaciteta 144 putnika, a početna i trenutna cijena karte ovisi o popunjenosti zrakoplova i datumu putovanja - rečeno je iz mostarske zračne luke.

Dodaju kako na temelju informacija koje imaju od svojih komitenata i same njemačke kompanije Eurowings, prodaja karata ide jako dobro.

Što se tiče uvođenja drugih letova, u planu imaju otvaranje još jedne linije iz Mostara prema jednoj od zapadnoeuropskih država o čemu će, kako kažu, javnost obavijestiti u narednih par sedmica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...