URNEBESAN LAPSUS PJEVAČICE MILENE PLAVŠIĆ NASMIJAO CIJELU SRBIJU: "Posle smrti mog muža, ovo je najveća RADOST za mene!" (VIDEO)

Pjevačica Milena Plavšić jedna je od najvećih fanova tenisera Novaka Đokovića. Ona ne propušta ni jedan njegov meč, a posebno je bila oduševljena što je Novak i zvanično postao rekorder po broju nedelja (311) provedenih na prvom mjestu ATP liste.

  • Show

  • 10. Mar. 2021  10. Mar. 2021

  • 1

Milena ni po cijenu života nije htjela da propusti ovaj događaj, pa je tako među prvima došla ispred Novakovog restorana, gdje su se doček i zabava odigravali.

Ona nije krila svoje oduševljenje Đokovićevim uspjehom i istakla je da po svaku cijenu želi i lično da pozdravi Noleta, kao i da napravi zajednički selfi sa njim.

- Pružila mi se prilika da budem u Beogradu i da dođemo svi da podržimo Noleta i da aplaudiramo. Da mu poželimo zdravlje i svu sreću i da nam još dugo, dugo bude najbolji i prvi. Ja se nadam da će se on večeras pojaviti i da će se nekako od ove gužve provući, da se fotografišemo i da se upoznam sa njim, jer ga obožavam. Posle smrti mog muža, ovo je najveća radost za mene - ispričala je u dahu pjevačica za domaće medije. Milenina misija je uspješno okončana, jer je ona uspjela da uđe u njegov restoran, a kasnije i da se u gomili približi Novaku i da se na brzinu uslika sa njim i tako ostvari svoju veliku želju, prenosi srbijanski tabloid Kurir.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...