MODNI VIRALNI HIT: Ovo je najpoželjnija proljetna haljina

Svaki put kad temperature počnu rasti Instagram postaje borbeni ring u kojem će se odlučiti koji će model izravno ući u ligu trendova. Popis pobjedničkih haljina ove je godine dugačak, a s novom proljetnom sezonom pred vratima ne čudi to da su poznate zaljubljenice u modu već pronašle omiljenu.

  • Žena

  • 10. Mar. 2021  10. Mar. 2021

  • 1

Od Engleske do Australije, svjetske zaljubljenice u modu svojim stajlinzima već su dale naslutiti koja će haljina imati titulu it modela proljetne sezone.

Riječ je o haljini naziva Le Galet, četvrtastog kroja ovratnika s puf rukavima i laskave dužine midi, a njezina glavna karakteristika je zeleni uzorak paisley. Spomenuta haljina, koja svakim danom ima sve veći broj poklonica na Instagramu, djelo je indonezijske marke Faithfull The Brand koju su osnovale Australka Sarah-Jane Abrahams i Norvežanka Helle Them-Enger.

Njihove kreacije predstavljaju fuziju skandinavske jednostavnosti i ležernog australskog stila, a njihova haljina prema prognozama modnih stručnjaka u narednim mjesecima mogla bi se okititi titulom kultnog komada na svjetskoj modnoj sceni. Haljina La Galet s lakoćom se prilagođava različitim modelima obuće, o čemu dovoljno svjedoče stajlinzi modnih ovisnica s Instagrama, a modni dvojac ponudio je i njezinu kraću verziju imena Thomasina. 

(Tportal) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...