PUKLA TIKVA NAKON 11 GODINA: Slavni golman Reala iz Madrida se razvodi, već je iselio iz zajedničkog doma

Vijest o razlazu dolazi i nakon borbe za zdravlje, oboje supružnika suočilo se s teškim dijagnozama i zdravstvenim poteškoćama

  • Show

  • 11. Mar. 2021  

  • 0

Umirovljeni španski nogometaš Iker Casillas (39) razvodi se od supruge, novinarke Sare Carbonero (39). Kako javljaju mediji iz njihove zemlje par je navodno u braku imao nesuglasice pa su se sporazumno odlučili razdvojiti. Časopis Lecturas piše da Casillas već neko vrijeme živi izvan njihovog obiteljskog doma.

Vezu su započeli 2010., a o Sari i Ikaru svjetski mediji su pisali kada je nogometaš poljubio u usta svoju djevojku reporterku, tokom intervjua uživo nakon pobjede Španije na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Prvog sina Martina dobili su 2014., a dvije godine nakon toga tajno su se vjenčali, dok je Sara bila trudna s njihovim drugim sinom Lucasom, maleni se rodio tri mjeseca nakon vjenčanja.

 

Ceremoniju su imali u Madridu, ali nisu htjeli pompu ni goste, tako da je uz dva obavezna svjedoka na taj dan bio s njima sin Martin, koji je tada imao dvije godine. Nakon vjenčanja novinarka Sara svoju je karijeru stavila u mirovanje, posvetivši se obitelji. Na kraju se ipak vratila novinarskom poslu, a često odradi i neku modnu kampanju, jer je brojni brendovi angažiraju kao modela.

image   image  

Vijest o razlazu dolazi i nakon borbe za zdravlje, oboje supružnika suočilo se s teškim dijagnozama i zdravstvenim poteškoćama. Tako je Casillas 2019. dobio srčani udar na treningu Porta, a samo tri sedmice kasnije Sara je javno kazala da se bori s rakom jajnika. Srećom, bolest je otkrivena u ranoj fazi, bolest nije uznapredovala te je operacija malignog tumora protekla uspješno. Očito su sve nedaće postale prevelik uteg, a par je odlučio da bi bilo bolje da svatko krene svojim putem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...