DJEVOJKA S DUPLERICE OTKRILA: "Grudi su mi donijele milione eura, sad ih želim smanjiti”

Rhian Sugden jedna je od najpoznatijih djevojaka s duplerice te prva gošća The Sunovog serijala Going Bust u kojem žene pričaju o svom odnosu sa svojim grudima.

  • Sex i grad

  • 13. Mar. 2021  13. Mar. 2021

  • 0

Rhian priznaje da je zbog svojih grudi zaradila milone eura, jer su je svi angažirali za snimanje svojih kampanja, kalendara i pojavljivanja na televiziji.

Sad je otkrila da su se njene grudi u međuvremenu dodatno povećale, s veličine 70F povećale su se na veličinu 70H te ih sad želi smanjiti.

"Oduvijek sam nosila D/E košaricu, no nakon što sam se udala malo sam se udebljala i sve mi je otišlo u grudi. Sad su malo izvan kontrole, a gravitacija je odradila svoje. Dala bih sve za C košaricu. Da me neko sutra pita hoćemo li ih odrezati, odgovorila bih da može", priznala je.

Danas ima 34 godine, a njena karijera započela je još u tinejdžerskim danima u rodnom Manchesteru. S 19 godina pozirala je u toplesu za The Sun.

"Otada je moja karijera samo rasla, a snimala sam stalno 12 godina. Prije osam godina dobila sam ugovor za sudjelovanje u Big Brotheru.

Prestala je s toples snimanjima kad je napunila 30 godina, odnosno prije tri godine.

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...