INSPIRACIJA ZA ŠIŠANJE: Najbolje bob-frizure svih vremena (FOTO)

Šezdesete su nam donijele još uglađenih varijanti boba, a lude sedamdesete i osamdesete razbarušene i asimetrične bob-frizure.

  • Žena

  • 13. Mar. 2021  13. Mar. 2021

  • 0

Spremni ste za promjenu frizure, ali niste sigurni kako biste se ošišali? Možda će vam u toj odluci pomoći cijenjeni magazin Vogue, koji je napravio svoj popis najboljih bob-frizura svih vremena.

Postoji li legendarnija frizura od boba? Preko filma do mode i politike, frizura u razini brade uvijek je bila hit. Samo se sjetite Gwyneth Paltrow u filmu 'The Royal Tenebaums', Ume Thurman u 'Paklenom šundu', geometrijski bob Nancy Kwan koji je 1963. napravio Vidal Sassoon i svevremenski bob Jacqueline Kennedy, uredno skriven ispod šešira, piše Vogue.

Ova frizura prvi je put primijećena u 20-im godinama prošlog stoljeća zahvaljujući holivudskim zvijezdama nijemih filmova koje su popularizirale takozvani tupi bob.

Šezdesete su nam donijele još uglađenih varijanti boba, a lude sedamdesete i osamdesete razbarušene i asimetrične bob-frizure.

Od tada je svatko od Rihanne do Beyonce eksperimentirao s ovim dramatičnim stilom, ali malo je frizura podijelilo javnost poput one koju imala Victoria Beckham. Kada je predstavila svoj postepeni bob koji je dobio naziv 'Posh Spice bob' ili 'Pob', on je postao prava senzacija, kaže Vogue, prenosi zadovoljna.hr.

 Najbolje bob frizure svih vremena po odabiru Voguea - 20Victoria Beckham(Foto: Getty Images/Profimedia/AFP)

Frizura slavne britanske modne dizajnerice i bivše pjevačice pokrenula je novi val popularnosti boba i mnoge dame odlučile su kopirati njezinu frizuru.

Najbolje bob frizure svih vremena po odabiru Voguea - 12Rihanna(Foto: Getty Images/Profimedia/AFP)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...