PORTUGALAC ĆE OVO DUGO PAMTITI: Pele odgovorio Cristianu Ronaldu, osvanula i fotografija....

Cristiano Ronaldo bio je sjajan u gostujućoj pobjedi Juventusa protiv Caglarija.

  • Sport

  • 15. Mar. 2021  

  • 0

Stara dama je slavila sa 3:1, a sve je bilo gotovo nakon pola sata utakmice kada je nevjerovatni Cristiano Ronaldo upisao hat-trick.

Portugalac se nakon meča oglasio na Instagramu jer je došao do brojke od 770 golova u karijeri čime je najbolji strijelac svih vremena u fudbalu.

Oduševio je sve porukom za Pelea čiji rekord je davno srušio, ali je objasnio zašto je čekao baš večeras da se oglasi.

Nakon svega oglasio se i legenderi Pele koji se zahvalio Ronaldu na sjajnoj poruci i poručio mu da mu se divi na svemu što je uradio u dosadašnjoj karijeri.

"Cristiano, kakvo lijepo putovanje imaš. Divim ti se i to nije nikakva tajna. Čestitam ti na rušenju mog rekorda golova u zvaničnim utakmicama. Ovu sliku objavljujem u tvoju čast kao simbol našeg prijateljstva koje traje godinama", poručio je Pele.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...