U TUZLI UHAPŠEN MLADIĆ: Osumnjičen da je nasmrt pretukao djeda

Djedu od 80 godina zatvorenim pesnicama zadao je više udaraca u predjelu glave i tijela, nakon čega je on podlegao povredama u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

  • Hronika

  • 16. Mar. 2021  16. Mar. 2021

  • 1

Tridesetogodišnji E. H. iz Tuzle koji je osumnjičen da je brutalno pretukao djeda do smrti, a nenu teško povrijedio, uhapšen je u policijskoj akciji, saznaje Klix.ba.

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić potvrdila je za Klix.ba da je brzom intervencijom policije E. H. pronađen i lišen slobode.

"Trenutno je u toku kriminalistička obrada u službenim prostorijama nad lišenim slobode", dodala je Kapidžić.

Podsjećamo, kako su naveli iz Kantonalnog tužilaštva u Tuzli, E. H. je noćas u jedan poslije ponoći ušao u kuću djeda i nene koje je potom fizički napao.

Djedu od 80 godina je zatvorenim pesnicama zadao više udaraca u predjelu glave i tijela, nakon čega je on podlegao povredama u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

U nemilom pohodu 30-godišnjak je teško povrijedio i svoju nenu, a motivi za napad za sada nisu poznati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...