JOŠ JUČER: Svi uposlenici Ustavnog suda BiH VAKCINISALI SE U SRBIJI

Ustavni sud BiH posebno je zahvalio svim zaposlenima u Zavodu za javno zdravlje Užice, na čelu s direktoricom Zavoda Vlatkom Stevanović.

  • Društvo

  • 16. Mar. 2021  16. Mar. 2021

  • 9

Imajući u vidu epidemiološku situaciju u Bosni i Hercegovini, izazvanu pandemijom koronavirusa Covid-19, uvažavajući upozorenja i preporuke epidemiološke struke, uzimajući u obzir procjenu rizika za zdravlje zaposlenih te potrebu osiguranja nesmetanog procesa rada Ustavnog suda Bosne i Hercegovine, Ustavni sud BiH je, u saradnji i uz podršku Ustavnog suda Republike Srbije, Ministarstva vanjskih poslova Republike Srbije, Ambasade Republike Srbije u Bosni i Hercegovini i Ministarstva zdravlja Republike Srbije, svim zaposlenicima Ustavnog suda BiH omogućio vakcinaciju u Republici Srbiji, saopćeno je iz ove institucije.

“Prva vakcinacija zaposlenika Ustavnog suda BiH uspješno je obavljena 15. marta 2021. godine u Općoj bolnici Užice (Republika Srbija), a revakcinacija će biti naknadno dogovorena i organizirana u saradnji s nadležnim institucijama Republike Srbije. Ustavni sud BiH izražava posebnu zahvalnost kolegama iz Ustavnog suda Republike Srbije, na čelu s predsjednicom Snežanom Marković, ministru vanjskih poslova Republike Srbije Nikoli Selakoviću te ambasadoru Republike Srbije u Bosni i Hercegovini Aleksandru Đorđeviću, koji su uz dobru volju omogućili vakcinisanje zaposlenika Ustavnog suda BiH”, naveli su iz Ustavnog suda BiH.

Ustavni sud BiH posebno je zahvalio svim zaposlenimau Zavodu za javno zdravlje Užice, na čelu s direktoricom Zavoda Vlatkom Stevanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...