27. MARTA NA PLATFORMI HBO MAX: Stiže dokumentarac o burnom životu sjajne TINE TURNER

Tina će se u svom novom dokumentarnom filmu zvanično oprostiti od fanova dok se priprema da živi ostatak svog života daleko od svjetala reflektora.

  • Show

  • 17. Mar. 2021  18. Mar. 2021

  • 0

Planetarno popularna muzička zvezda Tina Turner uskoro će predstaviti dvoju višedecenijsku karijeru kroz dokumentarac pod nazivom "Tina".

Ovaj dokumentarni film biće premijerno emitovan 27. marta na platformi HBO Max.

Tina će u svom novom dokumentarnom filmu zvanično oprostiti od obožavatelja dok se priprema da živi ostatak svog života van svjetla reflektora.

Tina se tokom godina borila sa različitim zdravstvenim problemima, uključujući rak, moždani udar i otkazivanje bubrega zbog čega je morala na transplantaciju 2017. godine.

Turnerova će govoriti i oo svom burnom i nasilnom braku sa pokojnim suprugom  Ikeom Turnerom.

 Dugo sam mrzila Ikea, moram to da kažem. Ali onda, nakon što je umro, zaista sam shvatila da je bolestan... Tako da imam nekoliko dobrih misli. Možda je bilo dobro što sam ga upoznala - rekla je Tina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...