RAZGOVORI O 14 KLJUČNIH USLOVA EU: U Mostaru počeo sastanak HDZ-a, SDA i SNSD-a

Sastanku prisustvuju i potpredsjednik SDA Adil Osmanović i zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamenta BiH Denis Zvizdić iz te stranke.

  • Politika

  • 18. Mar. 2021  18. Mar. 2021

  • 6

U Mostaru je počeo sastanak radne grupe SNSD-a, HDZ-a BiH i SDA o 14 ključnih uslova EU koje BiH mora ispuniti za kandidatski status.

Sastanak se održava u zgradi HDZ-a BiH, a tu stranku predstavljaju ministar finansija u Vijeću ministara Vjekoslav Bevanda i poslanici u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Nikola Lovrinović i Darijana Katić Filipović, piše Klix.ba.

Sastanku prisustvuju i potpredsjednik SDA Adil Osmanović i zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamenta BiH Denis Zvizdić iz te stranke.

Iz SNSD-a sastanku prisustvuju šef Kluba te stranke u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Snježana Novaković-Bursać, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Lazar Prodanović.

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...