OPASNO DOBAR STAJLING: Megan Fox izgleda očaravajuće (FOTO)

Atraktivni crveni kožnati kaput s ovratnikom od umjetnog krzna Megan Fox nosila je uz crne tajice izrađene od materijala nalik PVC-u s efektom mokrog sjaja, koje su dodatno naglasile fit figuru slavne ljepotice te uz crni crop top.

  • Žena

  • 20. Mar. 2021  20. Mar. 2021

  • 0

Megan Fox jedna je od onih slavnih žena koje očaravaju svojom ljepotom, a atraktivnost 34-godišnje glumice dodatno je naglasila odjevna kombinacija koju je Megan odabrala za odlazak na večeru s dečkom, muzičarom Machine Gun Kellyjem. Prelijepa Megan izgledala je vrlo zavodljivo u tri efektna modna komada. Atraktivni crveni kožnati kaput s ovratnikom od umjetnog krzna Megan Fox nosila je uz crne tajice izrađene od materijala nalik PVC-u s efektom mokrog sjaja koje su dodatno naglasile fit figuru slavne ljepotice te uz crni crop top.

Od obuće, glumica se odlučila za štikle koje je već nosila, a riječ je o natikačama sa samo jednim remenčićem koji drži stopalo, a napravljen je od materijala nalik prozirnoj plastici. Zbog njega se štikle odozgo čine nevidljivima, dok dolje imaju crni potplat ukrašen sitnim kamenčićima te visoku tanku potpeticu.

Opasno dobar stajling za večeru u restoranu "Nobu Malibu" bez sumnje je jedno od onih izdanja s kojeg je teško skinuti pogled, a prelijepa Megan Fox šta god da odjene izgleda očaravajuće, piše Zadovoljna.hr.

Megan Fox u mokrim tajicama i golim štiklama - 3Megan Fox u mokrim tajicama i golim štiklama (Foto: Profimedia) 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...